oversigt index.php?Oehlenschlägerrummet Ewaldrummet Rahbeks arbejdsværelse Havestuen Mellemstuen Hjørnestuen Montrerummet Køkken Særudstillingsrum Biblioteket Haven

I museets østfløj kan lejligheden, hvor Rahbekkerne boede, opleves. Møblering, vægfarver og gardinophæng baserer sig på oplysninger fra samtiden.

To rum er indrettet som mindestuer for digterne Johannes Ewald og Adam Oehlenschläger. I sydfløjen er Rahbekkernes køkken rekonstrueret, og dertil kommer et par rum, der anvendes til skiftende udstillinger og museets bibliotek. Her er en grundplan over Bakkehusmuseet.

Tag en tur rundt på museet: Læs om de enkelte stuer og se billeder derfra ved at klikke på et af rummene.

 

 

NYT: APP fortæller Bakkehusets historie
Ved hjælp af appen Danmarks Museer kan man nu høre Bakkehusets historie via smartphone eller tablet. I samarbejde med virksomheden Nexus Kommunikation A/S har museet udviklet en række lydspor, som rum for rum fortæller om museets personkreds, interiører og tidsperioder på en stemningsfuld måde. Appen er gratis, og den kan hentes her www.danmarksmuseer.dk eller ved at scanne en af QR-koderne nedenfor. 

QR-faelles-DanmarksMuseer-Android       qr-kode-faelles-DanmarksMuseer-IPhone-151       QEkode-faelles-DanmarksMuseer windowsphone-151
 App til Android i GooglePlay      App til IPhone i AppStore              App til Windows Phone 

siluetter

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Hvis du bruger dette site, accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Jeg accepterer

rundtur1

rundtur2

rundtur3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

App-155