menukort sild

Det kulinariske orangeri

I orangeriets restaurant lægges der vægt på håndværket, råvarerne og årstidernes skiften, og vi glæder os til at servere det bedste af det bedste for jer.

Smørrebrødet og den nyproducerede sylteserie, som blandt andet serveres i orangeriet, er udviklet af Bakkehusets kokke, Allan Haunstrup og Fie Berlin. De udsøgte vine er leveret af Rosforth & Rosforth, og udvalget komplementerer smørrebrødet på bedste vis, eller kan nydes selvstændigt i solen foran orangeriet. Vores øl kommer fra lokalområdet, Frederiksberg Bryghus, og man kan få serveret både snaps og saft, baseret på gamle opskrifter. I samarbejde med Risteriet serveres der kaffe, brygget med tid og respekt for den valgte kaffebønne. Hos Kamma og Knud Lyne Rahbek blev der først og fremmest serveret te, og i Bakkehusets orangeri kan man vælge mellem fem fantastiske teer, alle leveret af Sing Tehus. Ønsker du kage til kaffen eller teen,findes der også et fantastisk, lille udvalg. Alt er lavet fra bunden af vores dygtige kok Fie Berlin, som har ladet sig inspirere af bagværk og kager fra Kamma og Knud Lyne Rahbeks tid.

Tjek vores menukort ud her

orangerietglas

 

orangerietkaffe