Frederiksbergmuseerne 570x380 DK

5 unikke oplevelser

Frederiksbergmuseerne består af museerne Storm P. Museet, Alhambra og Bakkehuset og udstillingsstederne Cisternerne og Møstings Hus.

Vi ligger alle fem indenfor indbyrdes gåafstand og bindes sammen af Frederiksbergs to smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Tilsammen inviterer vi indenfor til viden og oplevelser på tværs af litteratur, billedkunst, scenekunst, arkitektur og musik. Gennem kunstens kritiske, humoristiske og perspektiverende vinkler dækker vi både samtidens udtryk og 300 års historie, og med vores skiftende udstillinger og løbende arrangementer skaber vi unikke rammer for at tilegne sig viden, få pirret nysgerrigheden og vakt interessen for dialog og deltagelse.

Kulturoplevelsen kan skræddersyes til den enkeltes ønsker. Du kan fordybe dig i Storm P. Museets humoristiske skævheder, dykke ned i Cisternernes underjordiske verden, opleve årstidernes skiften i Søndermarken og Frederiksberg Have og gå i Oehlenschlägers fodspor ned til et møde med den danske guldalder i Bakkehusets smukke stuer og romantiske have og nyde kaffe, te og historisk inspireret mad i Orangeriet. Undervejs kan du se en udstilling med den nyeste samtidskunst i Møstings Hus og opleve tonerne af samfundspolitisk humor og satire på Alhambra.

 

Fællesbillet

Frederiksbergmuseerne tilbyder en fællesbillet som oplagt løsning for den kulturglade gæst, der gerne tager turen rundt til det hele! Har du endnu til gode at opleve alle eller nogle af stederne, er billetten en god mulighed for at få dem besøgt til en overkommelig pris. Bruger du i forvejen og holder af de fem unikke kulturelle åndehuller på Frederiksberg, repræsenterer billetten en ganske pæn besparelse.
Og så er fællesbilletten selvfølgelig også en oplagt gaveidé, hvis du vil glæde en, du holder af.

  • Fællesbilletten giver adgang til ét besøg på alle fem museer og udstillingssteder i løbet af et år, gældende fra købsdatoen.
  • Du har frit valg med hensyn til hvad du ønsker at bruge fællesbillettens klip på (udstillingsbesøg, foredrag, åben omvisning mv.), så længe det er til museernes egne udstillinger og arrangementer til normal entrépris.
  • Prisen er 145 kr. Inkluderet i denne pris er en gratis kop kaffe eller te, som du med fællesbilletten kan indløse i Møstings Hus.
  • Fællesbilletten kan købes hos os alle, undtagen i Møsting Hus. Vi sælger dermed også fællesbilletten i Bakkehusets museumsbutik og i Frederiksbergmuseernes webshop.