skolestue

 

Leje af mødelokaler

Bakkehusets stemningsfulde, lyse lokaler på 1. sal kan blive den perfekte ramme om dit arrangement.

Lokalet består af et dobbeltrum, formet som en vinkel, uden mulighed for at lukke mellem de to dele. Det er åbent for udleje til kulturelle arrangementer, møder og andre kommercielle formål.

Kr. 1300 / t (min. 3 timer)

For muligheder for forplejning, kontakt museumsinspektør Gertrud With ().

Der er plads til 20 personer i lokalet, og der forefindes borde og stole, som kan kombineres på forskellig måde.

Der er trådløst internet i huset, samt projekter og flip over. Det er ikke muligt at mørklægge lokalet.

Regler for booking og aflysninger
Ved booking af lokalet i Bakkehuset betales et depositum, der svarer til 50% af lejen. Lokalet er først endeligt booket, når depositum er modtaget og lejekontrakten er underskrevet.

Aflysning af bookningen skal ske senest 2 uger før arrangementet enten på mail eller telefonisk til Bakkehuset. Ved senere aflysning betales 50% af lejen.

Ønsker man assistance og vejledning i forbindelse med sit arrangement kontaktes museumsinspektør Gertrud With på .

 

Lokaleleje

 

Leje af Bakkehusets museumsrum

I særlige tilfælde er det muligt at leje Bakkehusets museumsrum til kulturelle og kommercielle arrangementer samt til film- og fotooptagelser. Denne form for udlejning aftales særskilt, send en mail med beskrivelse af dit arrangements formål og omfang til:

Priser:
Aftales særskilt.

Regler for booking og aflysning:
Ved booking af Bakkehusets museumsrum betales et depositum, der svarer til 50% af lejen. Museumsrummene er først endeligt booket, når depositum er modtaget og lejekontrakten er underskrevet.

Aflysning af bookningen skal ske senest 2 uger før arrangementet enten på mail eller telefonisk til Bakkehuset. Ved senere aflysning betales 50% af lejen.