Slider

Lad vores unikke hus danne rammen om din begivenhed. Vi lejer gerne vores stemningsfulde, nyindrettede lokaler på museets første sal ud til møder, virksomhedsseminarer, photoshoots og andre formål.

Orangeriet:
Orangeriet, med plads til 16 siddende personer, kan lejes udenfor restaurantens almindelige åbningstid i sommerhalvåret, dvs. om mandagen eller før kl. 11.00 og efter kl. 18.00 tirsdag til søndag.

Museet:
Rummene på museets første sal danner rammen om spændende, skiftende udstillinger, og når du holder møde i vores stemningsfulde mødelokaler, får du en unik mulighed for at kombinere møde med en kunstnerisk oplevelse. Det er muligt at leje to sammenhængende lokaler på museets første sal med plads til max. 50 personer.

Virksomheder og institutioner kan leje alle ugedage udenfor museets almindelige åbningstid og - efter særlig aftale - i museets åbningstid.
Museets historiske stuer i stueetagen kan lejes om mandagen til photoshoots, filmoptagelser og lign.

Privatpersoner, foreninger m.fl. kan leje første sal om mandagen, samt før kl. 11.00 og efter kl. 18.00 tirsdag til søndag

Priser:
Lokaleleje: 2000 kr. eksl. moms per time i minimum 3 timer.

Forplejning og udstyr:
Vi tilbyder forskellige muligheder for forplejning fra Orangeriet i forbindelse med leje af vores lokaler. Skriv til for at få et samlet tilbud.
Lokalerne på første sal er godkendt til max 50. personer og indrettes efter behov med langborde og stole.
I lokalerne på første sal findes projektor og lærred, og det er muligt at låne en bærbar pc.
Orangeriet har ikke AV-faciliteter til brug ved møder

Orangeriet står for al forplejning i forbindelse med lokalelejen.